24 Φεβ 2012

Δεν ξέρω αν στο έχω πεί....

......αλλά το χαμόγελο σου όταν ανοίγω τη πόρτα επιστρέφοντας απο τη δουλειά, η αγκαλιά που μου ζητάς μόλις με δείς, το πώς τρέχεις (λέμε τώρα...) να έρθεις προς το μέρος μου, σημαίνουν για μένα τα πάντα. Ξεχνάω άγχος, τρέξιμο, υποχρεώσεις. Όλα εξαφανίζονται μεμιάς.
Τόσο απλά, τόσο γρήγορα. Και είσαι μόνο 11 μηνών bebakimou.....
Προσπαθώ να θυμηθώ πώς ήταν η ζωή μου πριν μπεις εσύ φουριόζος μέσα σε αυτήν.
Εντάξει, ίσως κάποια πράγματα να μου έχουν λείψει.
Αλλά έχεις προσθέσει τόσα πολλά εσύ, που φαίνονται ασήμαντα.
Κάθε μέρα που επιστρέφω απο το γραφείο περιμένω με ανυπομονησία να μάθω απο τη μαμά σου τί καινούργια σκανταλιά έκανες, ποιό νέο κατόρθωμα έκανες, ποιό συρτάρι κατάφερες να ανοίξεις, μέχρι πού περπάτησες, πόσο έφαγες, τί έφαγες.
Δεν τ'αλλάζω αυτά μικρέ μου. Είναι ανεκτίμητα και ασύγκριτα πιο ενδιαφέροντα απ'οτιδήποτε άλλο.
Άλλωστε, όλα αυτά που έχω "χάσει" θα τα ξαναβρώ κάποια στιγμή.
Αυτές οι στιγμές μαζί σου όμως είναι τώρα. Μόνο τώρα.
Κι εγώ τώρα κανονικά θα έπρεπε να δουλεύω αλλά αντί γι'αυτό κάθομαι και σου γράφω κάτι που θα διαβάσεις χρόνια αργότερα :))

4 σχόλια:

  1. Πολύ χαίρομαι που πλέον εκφράζουν οι μπαμπάδες τα συναισθήματα τους για τα παιδάκια τους ...έτσι καμαρώνω και γω τον άντρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω οτι θα σκάσω αν δεν τα εκφράσω! Τα λέω βέβαια κ σ'αυτόν, αν και δεν καταλαβαίνει ακόμα. Σίγουρα όμως το νοιώθει. Νομίζω (και ευχομαι να μη κάνω λάθος) αλλα οι παλαιάς κοπής μπαμπάδες, μας εχουν τελειώσει. Κι αν κάποιοι ακόμα φοβούνται να εκφράσουν την αγάπη τους στο παιδί τους,ε αυτοί θα χάσουν σε βάθος χρόνου. Κι είναι κρίμα ρε γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/12, 2:46 μ.μ.

    Τι υπέροχα λόγια!
    Όταν γινόμαστε γονείς τότε καταλαβαίνουμε την αγάπη των δικών μας γονιών..γιατί εγώ τουλάχιστον πιο πριν τους θεωρούσα υπερβολικούς στα ''μη'' που μου έλεγαν..
    Τώρα,πιστεύω πως θα είμαι ακόμα πιο αυστηροί απ τους δικούς μου στο γιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς έτσι αισθάνομαι κι εγώ, μόλις 4 μηνών μανούλα αλλά η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο και με έναν υπέροχο σύντροφο και πατέρα του παιδιού μας πλάι μου.
    Να χαίρεστε τον μονάκριβό σας και σύντομα και με παρεάκι 4ο στην παρέα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή