11 Ιαν 2012

Άλμα!

Να'μαι και πάλι! Έχω αρκετές μέρες να γράψω, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν προλάβαινα. Λίγο το ψιλοτρέξιμο στη δουλειά, λίγο ότι ο υπολογιστής στο σπίτι ανοίγει αφού κοιμηθεί tobebakimou για βράδυ (δλδ κατά τις 9), δεν υπάρχει και πολύς χρόνος για γράψιμο. Anyway, tobebakimou περνάει τρελό άλμα ανάπτυξης (δεν ξέρω αν έτσι λέγεται τελικά όλο αυτό, αλλά μέσα σε μερικές μέρες έχει αναπτύξει πολλές δεξιότητες)!  Εδώ και μερικές μέρες χτυπάει παλαμάκια και όταν τον ρωτάμε "που πάς;" απαντάει "τατα". Επίσης, έχει πλέον το δικό του αγαπημένο χρώμα: το μώβ! Το "Αεροσυντριβάνι" έχει μέσα 5 μπαλίτσες, κόκκινη, κίτρινη, μπλε, μώβ και πράσινη. Πλέον έχει μάθει να πατάει μόνος του το κουμπάκι που τις εκτοξεύει. Μέχρι να πεταχτεί η μώβ είναι ψιλοαδιάφορος, απλά τις χαζεύει να χοροπηδάνε γύρω του. Ε, όταν εμφανιστεί η μωβ δεν ξέρει πού να πρωτοτρέξει για να τη πιάσει! Aν το έχουμε κλειστό, το γέρνει και οι μπαλίτσες βγαίνουν απο μέσα. Και φυσικά την μωβ θα πιάσει! Έρωτας σου λέω.
Του κάναμε ένα τέστ, βγάλαμε όλες τις μπάλες και τις αραδιάσαμε μπροστά του. Περιττό να σου πώ ότι το χεράκι του πήγε απευθείας στη μωβ! Οι υπόλοιπες μπαλίτσες δεν του κάνουν τίποτα! Θέλει μόνο τη μωβ! Μέσα σε όλο αυτό το άλμα, αυτό που πραγματικά με ενθουσιάζει είναι ότι στέκεται μόνος του, χωρίς καμιά υποστήριξη για όση ώρα θέλει αυτός. Όταν πρωτοξεκίνησε να το κάνει αυτό, κρατούσε για λίγα δευτερόλεπτα. Μάλιστα χθές τον είδα να σηκώνεται χωρίς να πιάνεται απο πουθενά. Η αποθέωση είναι όταν στέκεται και ταυτόχρονα χτυπάει παλαμάκια! :) Και μέσα σε όλα αυτά, τσούπ! Έσκασε μύτη και το 3ο μας δοντάκι!
Όπως κατάλαβες, αυτό είναι ένα κλασικό χαζομπαμπαδίστικο post!
Tobebakimou μεγαλώνει!

2 σχόλια:

  1. Τα σκασμένα, δεν καταλαβαίνεις πότε μεγαλώνουν!
    Μου έλεγαν στην "μεγάλη" κάθε φορά που περιέγραφα τί κάνει "καλά, και δεν έχεις δει τίποτα ακόμη, που να μεγαλώσει κι άλλο..." και πολύ με νευρίαζαν όλοι!!!
    'Οχι, τα έχω δει όλα! Άκου εκεί! Χτυπάει παλαμάκια όρθιο ρε, ξέρετε τί είναι αυτό;!!!
    (Πολλές πάνες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμένα τα ίδια μου λένε. "Και που'σαι ακόμα, έχεις ακόμα να δείς πολλά" και εγώ γελάω κι απο μέσα μου σκέφτομαι "εντάξει μωρέ, τί άλλο θα δώ; Αφου ξέρω τί θα γίνει". Και κάθε φορά εκπλήσσομαι περισσότερο απο τη προηγούμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή